Θέσεις Εργασίας


Τελευταία Νέα, Ανακοινώσεις

20 Σεπτεμβρίου 2017
ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑ 2017-2018
Δείτε στο συνημμένο αρχείο, το πρόγραμμα των Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων της Νεογνολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, που θα πραγματοποιηθούν στο ΜΙΚΡΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ του Αρεταίειου Νοσοκομείου, ... περισσότερα
18 Σεπτεμβρίου 2017
Σχετικά με συνταγογράφηση
Δείτε στο συνημμένο αρχείο ανακοίνωση σχετικά με τη συνταγογράφηση από μαίες του δημοσίου. ... περισσότερα
15 Σεπτεμβρίου 2017
Επανάληψη διαγωνισμού ανάθεσης Συνεδρίου Μαιών 2018
Το ΔΣ του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-ευτών Αθήνας αποφασίσε την επανάληψη διενέργειας διαγωνισμού για τη διοργάνωση του 14ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μαιών-ευτών Αθήνας & General Meeting of ... περισσότερα

"Εφυγε" ο Πέτρος Καρακίτσος-Ανακοίνωση τομέα "Εθελοντισμού" ΣΕΜΜΑ

27 Ιουνίου 2017

Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε για την αιφνίδια απώλεια του Πέτρου Καρακίτσου, Καθηγητή Κυτταρολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή Εργαστηρίου Διαγνωστικής Κυτταρολογίας Π.Γ.Ν. "Αττικόν".

Ο Καθηγητής συνεργάστηκε με την ομάδα μας "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ" από την  πρώτη δράση μας (Ιούνιος 2015) και έγινε ένθερμος υποστηρικτής του έργου μας για δράσεις προς την κοινότητα. Δράσεις που εμπεριείχαν δωρεάν τεστ Παπ καθώς και ημερίδα ενημέρωσης προς το κοινό για την πρόληψη του γυναικολογικού καρκίνου.

Η εκτίμηση και υποστήριξη του προς το έργο των μαιών/των στην προαγωγή της γυναικείας υγείας θα μείνει χαραγμένη στα μέλη της ομάδας που συνεργάστηκαν μαζί του για τον στόχο αυτό.

Ο Π. Καρακίτσος μας είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, πως σκοπός και επιθυμία του ήταν η πρόληψη με την ολιστική έννοια - ο ετήσιος έλεγχος όλων των γυναικών - για την εξάλειψη του γυναικολογικού καρκίνου, και ότι οι μαιές/τες έχουν έναν σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Αποχαιρετούμε λοιπόν τον Καθηγητή με την επιθυμία να εκπληρωθεί το όνειρό του.  Καλό ταξίδι...

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Τα μέλη του τομέα εθελοντισμού « Εθελοντική Μαιευτική» και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Αθήνας


Η εξόδιος ακολουθία του Πέτρου Καρακίτσου θα ψαλεί αύριο Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, στις 16:00, στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Ιλίου (Ι.Ν. Ευαγγελίστριας)


Αντί στεφάνου θα κατατεθεί από το ΣΕΜΜΑ, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ στο Σύλλογο "Φλόγα" (Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια).