Θέσεις Εργασίας


Τελευταία Νέα, Ανακοινώσεις

26 Ιουλίου 2017
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΕΜΜΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
Σας ενημερώνουμε ότι για την περίοδο των θερινών διακοπών τα γραφεία του ΣΕΜΜΑ θα παραμείνουν κλειστά από 7 έως 18 Αυγούστου 2017. Καλό καλοκαίρι!     ... περισσότερα
16 Νοεμβρίου 2016
Εγγραφές νέων αποφοίτων/ανανεώσεις ταυτοτήτων
Σχετικά με την εγγραφή στον ΣΕΜΜΑ, ενημερώνουμε τους αποφοίτους των τμημάτων Μαιευτικής για τα ακόλουθα: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ ΣΕΜΜΑ Η Μαία-Μαιευτής εγγράφεται υποχρεωτικά σε έναν από ... περισσότερα
19 Ιουλίου 2017
7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προαγωγής και Αγωγής Υγείας
Το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προαγωγής και Αγωγής Υγείας με τίτλο «Ενδυνάμωση των Ευάλωτων Πληθυσμών – ο ρόλος της Προαγωγής Υγείας» διοργανώνεται από την  Ελληνική Εταιρεία ... περισσότερα

"Εφυγε" ο Πέτρος Καρακίτσος-Ανακοίνωση τομέα "Εθελοντισμού" ΣΕΜΜΑ

27 Ιουνίου 2017

Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε για την αιφνίδια απώλεια του Πέτρου Καρακίτσου, Καθηγητή Κυτταρολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή Εργαστηρίου Διαγνωστικής Κυτταρολογίας Π.Γ.Ν. "Αττικόν".

Ο Καθηγητής συνεργάστηκε με την ομάδα μας "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ" από την  πρώτη δράση μας (Ιούνιος 2015) και έγινε ένθερμος υποστηρικτής του έργου μας για δράσεις προς την κοινότητα. Δράσεις που εμπεριείχαν δωρεάν τεστ Παπ καθώς και ημερίδα ενημέρωσης προς το κοινό για την πρόληψη του γυναικολογικού καρκίνου.

Η εκτίμηση και υποστήριξη του προς το έργο των μαιών/των στην προαγωγή της γυναικείας υγείας θα μείνει χαραγμένη στα μέλη της ομάδας που συνεργάστηκαν μαζί του για τον στόχο αυτό.

Ο Π. Καρακίτσος μας είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, πως σκοπός και επιθυμία του ήταν η πρόληψη με την ολιστική έννοια - ο ετήσιος έλεγχος όλων των γυναικών - για την εξάλειψη του γυναικολογικού καρκίνου, και ότι οι μαιές/τες έχουν έναν σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Αποχαιρετούμε λοιπόν τον Καθηγητή με την επιθυμία να εκπληρωθεί το όνειρό του.  Καλό ταξίδι...

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Τα μέλη του τομέα εθελοντισμού « Εθελοντική Μαιευτική» και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Αθήνας


Η εξόδιος ακολουθία του Πέτρου Καρακίτσου θα ψαλεί αύριο Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, στις 16:00, στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Ιλίου (Ι.Ν. Ευαγγελίστριας)


Αντί στεφάνου θα κατατεθεί από το ΣΕΜΜΑ, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ στο Σύλλογο "Φλόγα" (Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια).