Θέσεις Εργασίας


Τελευταία Νέα, Ανακοινώσεις

19 Ιανουαρίου 2018
Γενική Συνέλευση-Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, 04-02-18, Royal Olympic
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 4/2/2018 Σύμφωνα με τις διατάξεις του Β.Δ. 347/55 και 206/66 Περί Συλλόγου Μαιών και με τη σχετική απόφαση ... περισσότερα
16 Νοεμβρίου 2016
Εγγραφές νέων αποφοίτων/ανανεώσεις ταυτοτήτων
ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ Για την έκδοση ταυτότητας μέλους σε ισχύ, χρειάζεται να γίνει εξόφληση της ετήσιας συνδρομής που ανέρχεται στα 40 ευρώ/έτος (20 ευρώ για ανέργους ... περισσότερα
19 Ιανουαρίου 2018
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΠΕΡΙΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Το τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Αθήνας, στα πλαίσια του προγράμματος «ORAMMA: Operational Refugee and Migrant Maternal Approach» σχετικά με την περιγεννητική φροντίδα των προσφύγων και μεταναστριών, διοργανώνει την διημερίδα εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας ... περισσότερα

"Εφυγε" ο Πέτρος Καρακίτσος-Ανακοίνωση τομέα "Εθελοντισμού" ΣΕΜΜΑ

27 Ιουνίου 2017

Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε για την αιφνίδια απώλεια του Πέτρου Καρακίτσου, Καθηγητή Κυτταρολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή Εργαστηρίου Διαγνωστικής Κυτταρολογίας Π.Γ.Ν. "Αττικόν".

Ο Καθηγητής συνεργάστηκε με την ομάδα μας "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ" από την  πρώτη δράση μας (Ιούνιος 2015) και έγινε ένθερμος υποστηρικτής του έργου μας για δράσεις προς την κοινότητα. Δράσεις που εμπεριείχαν δωρεάν τεστ Παπ καθώς και ημερίδα ενημέρωσης προς το κοινό για την πρόληψη του γυναικολογικού καρκίνου.

Η εκτίμηση και υποστήριξη του προς το έργο των μαιών/των στην προαγωγή της γυναικείας υγείας θα μείνει χαραγμένη στα μέλη της ομάδας που συνεργάστηκαν μαζί του για τον στόχο αυτό.

Ο Π. Καρακίτσος μας είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, πως σκοπός και επιθυμία του ήταν η πρόληψη με την ολιστική έννοια - ο ετήσιος έλεγχος όλων των γυναικών - για την εξάλειψη του γυναικολογικού καρκίνου, και ότι οι μαιές/τες έχουν έναν σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Αποχαιρετούμε λοιπόν τον Καθηγητή με την επιθυμία να εκπληρωθεί το όνειρό του.  Καλό ταξίδι...

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Τα μέλη του τομέα εθελοντισμού « Εθελοντική Μαιευτική» και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Αθήνας


Η εξόδιος ακολουθία του Πέτρου Καρακίτσου θα ψαλεί αύριο Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, στις 16:00, στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Ιλίου (Ι.Ν. Ευαγγελίστριας)


Αντί στεφάνου θα κατατεθεί από το ΣΕΜΜΑ, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ στο Σύλλογο "Φλόγα" (Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια).