Θέσεις Εργασίας


Τελευταία Νέα, Ανακοινώσεις

14o Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιών-Μαιευτών
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών-ευτών Αθήνας διοργανώνει το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιών-Μαιευτών από 4-7 Οκτωβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα. ... περισσότερα
Δωρεάν μαθήματα εκμάθησης ξένων γλωσσών από το Σύνδεσμο Ελληνίδων Επιστημόνων
Ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων  (ΣΕΕ) ανακοινώνει ότι από τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2018 θα οργανώσει για τους/τις φίλους/ες του νέα τμήματα δωρεάν εκμάθησης της ρωσικής, της ιταλικής, της γαλλικής, της ... περισσότερα
Εγγραφές νέων αποφοίτων/ανανεώσεις ταυτοτήτων
ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ Για την έκδοση ταυτότητας μέλους σε ισχύ, χρειάζεται να γίνει εξόφληση της ετήσιας συνδρομής που ανέρχεται στα 40 ευρώ/έτος (20 ευρώ για ανέργους ... περισσότερα

Εγγραφές νέων αποφοίτων/ανανεώσεις ταυτοτήτων


ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

Για την έκδοση ταυτότητας μέλους σε ισχύ, χρειάζεται να γίνει εξόφληση της ετήσιας συνδρομής που ανέρχεται στα 40 ευρώ/έτος (20 ευρώ για ανέργους με επίδειξη της κάρτας ανεργίας) και να προσκομιστεί μια φωτογραφία.

Προκειμένου να μπορέσουν να τακτοποιήσουν όλα τα μέλη τις οφειλές τους προς τον σύλλογο, σας παραθέτουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει η εξόφληση:

1. Αυτοπροσώπως, με εφ άπαξ καταβολή του ποσού, στα γραφεία του ΣΕΜΜΑ, όπου παραλαμβάνετε και την μαιευτική ταυτότητα επί τόπου.

2. Μέσω τραπέζης, με κατάθεση ή μεταφορά του ποσού στον λογαριασμό του συλλόγου στην Εθνική Τράπεζα. Αρ. Λογαριασμού: 080/677045-21, ΙΒΑΝ:GR5101100800000008067704521.  Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να αποστέλλετε μέσω φαξ ή mail, το αποδεικτικό της κατάθεσης ή της πάγιας εντολής, προκειμένου να εξοφλούμε τα αντίστοιχα έτη από το μητρώο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις σημειώσεις της συναλλαγής παρακαλούμε να γράφετε ΜΟΝΟ το όνομά σας.

3. Μέσω ΕΛΤΑ.: Μπορείτε να αποστείλετε χρήματα μέσω Ταχυδρομικής Επιταγής στα γραφεία του Συλλόγου: Αρ. Παππά 2, Τ.Κ.  11521 Αθήνα. Θα πρέπει επίσης να στείλετε με απλό ταχυδρομείο, μια φωτογραφία ή την παλιά σας κάρτα, προκειμένου να σας φτιάξουμε ταυτότητα και να σας την αποστείλουμε.

4. P.O.S.: Ο ΣΕΜΜΑ έχει προμηθευτεί μηχάνημα POS και μπορείτε πλέον να πληρώσετε την οφειλή σας με κάρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 210 6429675,να μας στείλετε email στο sema-icm@otenet.gr, ή να μας στείλετε φαξ στο 210 6465691.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

Σχετικά με την εγγραφή στον ΣΕΜΜΑ, ενημερώνουμε τους αποφοίτους των τμημάτων Μαιευτικής για τα ακόλουθα:

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΝ ΣΕΜΜΑ

Η Μαία-Μαιευτής εγγράφεται υποχρεωτικά σε έναν από τους εννέα Εφετειακούς Συλλόγους που υπάρχουν στη χώρα μας.

Για την εγγραφή στον Σύλλογο Μαιών της Αθήνας χρειάζονται:

 • Απλό αντίγραφο πτυχίου (με επίδειξη πρωτοτύπου)
 • Απλό αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (με επίδειξη πρωτοτύπου)
 • 55 Ευρώ (15 για την εγγραφή στον ΣΕΜΜΑ & 40 για τη συνδρομή του έτους)
 • Δύο μικρές φωτογραφίες (ασπρόμαυρες ή έγχρωμες).
 • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕΜΜΑ

  Ο Σύλλογος Μαιών-ευτών Αθηνών λειτουργεί καθημερινά και οι ώρες εξυπηρέτησης κοινού είναι:

  Κάθε Δευτέρα και Τρίτη: 15.00 έως 19.00

  Κάθε Τετάρτη - Πέμπτη & Παρασκευή: 10.00 έως 13.30

   

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΙΩΝ

  Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στους Αμπελόκηπους, οδός Αριστείδου Παππά 2, στο ισόγειο.

  Η οδός Αριστείδου Παππά είναι ένας μικρός δρόμος προς το Λυκαβηττό, κάθετος στην Τιμολέοντος Φιλήμονος και βρίσκεται πολύ κοντά στο Νοσ. "Έλενα Βενιζέλου", σταθμός Μετρό "Αμπελόκηποι".