Τελευταία Νέα, Ανακοινώσεις

20 Σεπτεμβρίου 2017
ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑ 2017-2018
Δείτε στο συνημμένο αρχείο, το πρόγραμμα των Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων της Νεογνολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, που θα πραγματοποιηθούν στο ΜΙΚΡΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ του Αρεταίειου Νοσοκομείου, ... περισσότερα
18 Σεπτεμβρίου 2017
Σχετικά με συνταγογράφηση
Δείτε στο συνημμένο αρχείο ανακοίνωση σχετικά με τη συνταγογράφηση από μαίες του δημοσίου. ... περισσότερα
15 Σεπτεμβρίου 2017
Επανάληψη διαγωνισμού ανάθεσης Συνεδρίου Μαιών 2018
Το ΔΣ του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-ευτών Αθήνας αποφασίσε την επανάληψη διενέργειας διαγωνισμού για τη διοργάνωση του 14ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μαιών-ευτών Αθήνας & General Meeting of ... περισσότερα

Μαία για φροντίδα νεογέννητου και υποστήριξη νέας μητέρας

31 Αυγούστου 2016

Ζητείται μαία για φροντίδα νεογέννητου και υποστήριξη στη νέα μητέρα σε οικογένεια που κατοικεί μερικούς μήνες του χρόνου στην περιοχή του Παπάγου και μερικούς μήνες στο κεντρικό Λονδίνο. 

Απαραίτητο πτυχίο μαιευτικής ή/και βρεφονηπιοκομίας καθώς και εμπειρία με νεογέννητα τουλάχιστον 3 ετών. 

Πλήρης απασχόληση σε πολύ καλό περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια της εργασίας στην περιοχή του Παπάγου υπάρχει ελαστικότητα ως προς τους όρους της συνεργασίας (εσωτερική/εξωτερική) ενώ κατά τη διάρκεια της εργασίας στο Λονδίνο θα παρέχονται από την οικογένεια διανομή, διατροφή και έξοδα ταξιδιού.

Συστάσεις απαραίτητες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 6944 50 39 31


Παρακαλείσθε να ενημερώνετε το ΣΕΜΜΑ με ένα email ή τηλεφωνικά για τυχόν νέες θέσεις εργασίας που ίσως υποπέσουν στην αντίληψή σας.